ITINERARI

La conservació del patrimoni artístic en els interiors de l’Eixample

Passejant per l’ Eixample encara resten visibles forces elements  que ens parlen de l’ eclosió del Modernisme a la ciutat, del nivell d’ excel·lència que adquiriran l’arquitectura i les arts aplicades a  la Barcelona del tombant de segle o de les novetats introduides pel Pla Cerdà. En canvi, portes endins la destrucció del patrimoni ha estat més acusada i la pervivència dels elements artístics o patrimonials ha acabat depenent de la sensibilitat i l’esforç de les persones que actualment regenten establiments o comerços centenaris.

ANDRONAcultura us proposem un recorregut pels racons de la part dreta de l’Eixample que, allunyats de la Barcelona més turística, encara mantenen una vida activa dins del barri. Botigues, farmàcies, queviures o porteries. Espais de gran bellesa que ens mostren una Barcelona amb identitat, una ciutat plena de particularitats contraposada a la uniformització creixent a la que es veuen condemnades les urbs modernes, i que a principis del segle XX assoleix un nivell artístic i cultural sense comparació. 


Durada: 2h
Recorregut: Part central de l’Eixample
Punt de trobada: Passeig de Gràcia davant del Palau Robert
Preu: 13€

Aquest itinerari l’oferim per a grups concertats a data i hora i convinguda. Si sou un grup reduït d’amics o bé una associació, entitat, centre o empresa clica a Reserva i t’informarem de les condicions i tarifes que millor s’ajustin a les vostres necessitats.

Només puntualment programem aquest itinerari al nostre calendari per a públic individual. Si vols estar al dia de l’agenda andrònica subscriu-te al nostre butlletí.