ITINERARI

Les lluites pels drets de les dones durant la República, la guerra i la revolució del 36

Durant la Segona República i de manera especialment intensa, durant la Revolució del 36, es materialitzaren moltes de les vindicacions encapçalades per les dones des de finals del s.XIX. El dret a vot i la representativitat política, el divorci, la coeducació, l’avortament o la col·lectivització de les cures són algunes de les conquestes d’aquest moment. Una etapa sense precents on la implicació, la politització i la lluita de les dones arribarà a nivells insòlits.

Durant aquest itinerari aprofundirem en la inicidència que tingueren les demandes, iniciatives i organitzacions feministes dels anys 20 i 30 en la construcció de la societat democràtica, en l’etapa revolucionaria i en la resistència antifeixista.


Durada itinerari: 2h
Recorregut: Barri gòtic, Raval i Poble Sec
Punt de trobada: Plaça Sant Jaume amb carrer Ciutat
Preu: 13€ per persona

Aquest itinerari l’oferim per a grups concertats a data i hora i convinguda. Si sou un grup reduït d’amics o bé una associació, entitat, centre o empresa clica a Reserva i t’informarem de les condicions i tarifes que millor s’ajustin a les vostres necessitats.

Només puntualment programem aquest itinerari al nostre calendari per a públic individual. Si vols estar al dia de l’agenda andrònica subscriu-te al nostre butlletí.