Nosaltres

ANDRONAcultura som un col·lectiu especialitzat en la gestió i divulgació de la cultura i la memòria històrica local, format per un equip jove i amb perfils complementaris (Historiadors, Historiadors de l’Art, Humanistes, Antropòlegs…) Estem actius des del 2010 i durant aquest temps hem desenvolupant diversos projectes vinculats amb la cultura i la història social per escoles, museus i espais patrimonials, entitats, associacions, empreses i públic individual. La nostra tasca pretén establir mecanismes útils per aproximar la cultura a les persones, d’una manera atractiva, contrastada, crítica i profunda.

 

QUÈ ENS FA DIFERENTS?

  • PROPOSTES CULTURALS GENUÏNES I ALTERNATIVES Treballem sempre de manera creativa en l’elaboració de propostes culturals pròpies, originals i alternatives.

 

  • ALTA QUALITAT FORMATIVA Els continguts, la comunicació i la creativitat són les nostres eines de treball, allò que sabem fer i allò que ens distingeix, per això elaborem atentament i amb rigor els guions de totes les nostres prpostes.

 

  • PROXIMITAT, DINAMISME I PARTICIPACIÓ El valor principal de realitzar una activitat en grup és l’intercanvi de coneixements,  idees i opinions, per això plantegem les nostres rutes de manera dinàmica, propera i participativa, creant un ambient que converteix la ruta en una experiència col·lectiva i enriquidora.

 

  • ESPAI PER A LA REFLEXIÓ I CONSTRUCCIÓ D’UN PUNT DE VISTA CRÍTIC Entenem la cultura com una eina per reflexionar sobre la realitat que ens envolta i establir nous criteris i replantejaments que ens condueixin a la millora social.

 

  • PERSPECTIVA DE GÈNERE Totes les nostres propostes parteixen d’una revisió crítica de la història des d’una perspectiva de gènere, classe i anticolonialisme. Portem també 6 anys amb un projecte de recerca i divulgació de la historia dels feminismes a la ciutat.

 

PASSIÓ PEL NOSTRE PROJECTE. TREBALLEM PER CONVERTIR LA CULTURA EN UNA EXPERIÈNCIA COL·LECTIVA, DINÀMICA I ENRIQUIDORA QUE ENS PERMETI ENTENDRE EL NOSTRE CONTEXT SOCIAL I CULTURAL, CREAR UN ESTAT D’OPINIÓ I TRANSFORMAR LA CIUTAT.