ESPECTACLE: INDÒMITES!

2019-10-12 18:30 - 21:00

Indòmites és un al·legat col·lectiu, radical i apassionat contra les violències masclistes. Un espectacle de música, dansa i teatre creat i protagonitzat per més de 120 joves i infants de Xamfrà, Centre de Música i Escena del Raval, en el marc del projecte Resist’Art.

Obra de teatre
En el marc de l’exposició Feminismes! del CCCB torna Indòmites, un espectacle inspirat en el nostre llibre El Raval i els inicis del feminisme obrer. Es tracta d’un projecte realitzat gràcies al treball i la participació dels nois i noies del Centre de Música i Escena Xamfrà, Colectivo Las Anónimas i diverses entitats del barri del Raval.

Al llarg del curs, dins del projecte Resist’art (Premi 25 de Novembre Barcelona Antimasclista 2018) s’ha anat creant un espectacle conjunt on participen al voltant de 120 infants i joves, i on la música, la dansa i el teatre dóna vida a unes obreres en lluita dins i fora d’una fàbrica a la Barcelona del 1930. La seva lluita i anhels entren en diàleg amb una nena que viu al 2019 i apareix a l’obra per reflexionar sobre què ha canviat i que no en aquests anys i, així, agrair a les obreres la seva lluita pels drets de les dones.

– Entrada lliure –

Més informació