AVÍS LEGAL

Condicions legals

Informem que qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels textos, de les imatges i de la resta de continguts inclosos en aquest web comporta el previ i exprés consentiment per escrit d’ANDRONAcultura. Queden prohibides la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació, i qualsevol altra forma d’utilització, de tot o part d’aquest web o qualsevol dels seus continguts, sense prèvia i expressa autorització per escrit d’ANDRONAcultura. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines externes de les quals ANDRONAcultura no es responsabilitza, ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests llocs web. ANDRONAcultura pot modificar sense previ avís les característiques i les especificacions dels seus serveis, així com qualsevol altra informació aquí recollida, sense estar subjecta a garantia de cap tipus. D’altra banda, ANDRONAcultura no es fa responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o l’ús que se’n pugui fer. L’accés a aquest web no autoritza a l’usuari/ària a utilitzar, més enllà de l’ús estrictament personal, cap contingut, informació o servei existent al web ni sobre cap dret que hi estigui relacionat, especialment els de propietat intel·lectual i industrial.

Privadesa

Les dades facilitades per les persones usuàries podran quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és ANDRONAcultura (LA BONNE Centre de Cultura de Dones Francesca Bonneimaison Carrer Sant Pere Més Baix núm. 7, 08003 Barcelona) i la finalitat dels quals és només de suport a l’usuari. Les persones interessades podran exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l’adreça esmentada o al correu electrònic info@andronacultura.com. L’enviament de dades a través dels formularis inclosos al web implicarà el consentiment exprés de l’usuari o usuària per tal que ANDRONAcultura faci les cessions de les seves dades de caràcter personal a totes les persones que calgui per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material, de qualsevol tipus, que sigui enviat a ANDRONAcultura per l’usuari o usuària serà considerat públic i no confidencial, i podrà ser utilitzat lliurement per ANDRONAcultura.

Drets

El copyright i els drets sobre tot el contingut del web pertanyen a ANDRONAcultura.

Donar-se de baixa del butlletí de correu electrònic

Si desitgeu donar-vos de baixa de la llista de correu electrònic, només heu d’enviar un correu a info@andronacultura.com i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu, o bé, entrar en l’enllaç que trobareu al final de qualsevol butlletí electrònic enviat per ANDRONAcultura.