ITINERARI

Les dones a la rereguarda a Barcelona

Un itinerari que ressegueix els espais de treball productiu, els espais de cures i els espais de lluita política protagonitzats per dones durant la Guerra Civil. Un recorregut que posa en valor el paper de la rereguarda i l’important contribució de les dones. Des de les xarxes teixides per fer front a les necessitats d’una ciutat assetjada per la fam i els bombardejos, a les organitzacions polítiques femenines que van sumar esforços a la revolució i a la resistència antifeixista.

Inclou la visita al Refugi 307 del Poble-sec.

El Refugi 307 va ser construït durant la Guerra Civil pels veïns i veïnes del Poble Sec per tal de protegir la població dels bombardeigs aeris realitzats per l’aviació feixista.
Durant aquesta visita reflexionarem sobre les guerres, descobrirem quina va ser la participació de petits i grans en la construcció de refugis a la ciutat i posarem en valor la cooperació i el suport mutu front la barbàrie.


Durada: 2 hores i mitja
Recorregut: Ciutat Vella i Poblesec
Punt de trobada: MUHBA Plaça del Rei
Preu: A consultar

Aquest itinerari l’oferim per a grups concertats a data i hora i convinguda. Si sou un grup reduït d’amics o bé una associació, entitat, centre o empresa clica a Reserva i t’informarem de les condicions i tarifes que millor s’ajustin a les vostres necessitats.

Només puntualment programem aquest itinerari al nostre calendari per a públic individual. Si vols estar al dia de l’agenda andrònica subscriu-te al nostre butlletí.