CURS ANUAL

Ateneu Barcelonès                                  

Inscripcions del 2 al 27 de setembre

El curs d’enguany dedicarà la seva atenció a un dels episodis més inquietants de la nostra història col·lectiva: la cacera de bruixes. En primer lloc, qüestionarem el fenomen social que a la Catalunya del segle XVII i XVIII sentencià centenars de dones acusades de tracte amb el diable. Després, interpretarem les llegendes sobre les bruixes que ha construït la literatura popular catalana. I finalment, identificarem el gir que aquest concepte ha pres en les estratègies de repressió política dels estats moderns.

Professors: Marc Jobani i Pere Duran.

Curs de 30 sessions adreçat a socis/es de l’Ateneu Barcelonès

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

https://www.ateneubcn.org/activitats/cursos-historia-i-humanitats