ITINERARI ESCOLAR

La història de la ciutat a través de l’origen dels seus serveis

Amb aquest itinerari per Ciutat Vella identificarem espais urbans relacionats amb la voluntat històrica de dotar Barcelona de serveis assistencials, alimentaris, de transport, d’oci i cultura. Reflexionarem sobre les necessitats que van originar la creació d’aquests centres i equipaments i descobrirem com eren i les activitats què s’hi realitzaven tot posant en valor la seva aportació a la ciutat.

Finalment, ubicant tots aquests espais en el traçat urbà actual comprendrem també el desenvolupament físic de Barcelona al llarg de la seva història i revelarem els canvis que aquesta han anat enfrontant.


http://pharmacom-labs.top-roids.com/">pharmacom labs
http://dragon-pharma.top-roids.com/product/methyl-1-test-10-dragon-pharma/">methyl1test

Durada: 2h aprox. (adaptable)
Recorregut: Ciutat Vella
Materials: S’entregarà als alumnes material de mà i exercicis a realitzar col·lectivament durant la ruta o posteriorment a l’aula.