CURS ANUAL

Casal La Principal de Vilafranca

Inscripcions de l’1 al 30 de setembre

El curs d’enguany versarà sobre la història de la Corona d’Aragó entre els segles XV i XVIII. Mitjançant la consulta de la documentació coetània a l’època analitzarem un període històric on la tradició política medieval va xocar amb el creixent absolutisme de les monarquies a l’Europa moderna.

Fets com l’arribada de la Casa d’Àustria al tron del Reino de las Españas, la influència del comerç americà en l’economia peninsular, les causes obertes per motius religiosos i la tensa relació diplomàtica que s’originà entre les institucions de la Corona d’Aragó i la cort caracteritzaren, sens dubte, un temps de signes canviants.

Docent: Marc Jobani

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
http://cas467.wixsite.com/casalvilafranca/formaci