CURS ANUAL

Ateneu Barcelonès

Inscripcions de l’1 al 30 de setembre

El curs d’enguany dedicarà la seva atenció als corrents ideològics i moviments socials que, des de l’inici del 1900 fins a la Transició, construïren a Catalunya camins per a l’emancipació individual i col·lectiva de la ciutadania.

Valorarem la presa de consciència de les classes populars i la lluita pels drets socials, per l’accés a l’educació, la llibertat d’expressió, de culte i d’associació que foren reconeguts per la II República, reconeixerem l’afany per formular de nou la condició femenina en la societat contemporània, evocarem la resistència silenciada sota la dictadura i finalment, avaluarem les campanyes d’acció que a finals dels 70 desembocarien en l’amnistia dels presos i un nou estatut d’autonomia.

Docents: Marc Jobani, Jordi Algué, Pere Duran i Emma Fernández

Curs de 30 sessions adreçat a socis/es de l’Ateneu Barcelonès

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
http://www.ateneubcn.org/area-del-soci/serveis/cursos-historia-i-humanitats