XERRADA

Centre Cívic Urgell
Dilluns 5 de març a les 19:30h

La Segona República Espanyola va crear per primera vegada un marc legislatiu que pogués garantir la igualtat de drets entre homes i dones. Malgrat que aquestes mesures no van acabar de facto amb les desigualtats existents, podem afirmar que el sufragi femení, la llei del divorci, la reforma de la propietat o la coeducació van ser algunes una de les fites més transformadores i representatives d’aquest període.
h
 Amb aquesta xerrada ens endinsarem a la Segona República i molt especialment al moment de la Guerra Civil i la Revolucio del 36, per veure quins van ser els canvis més rellevants que es van donar en matèria d’igualtat i com els moviments socials de dones articulats durant aquest període i als anys abans , contribuïren a aquestes transformacions.
h
 Ponent: Emma F. Parcerisa ANDRONAcultura