ITINERARI

Vine a descobrir la història d’un dels vicis més sans de la ciutat

“- ¿Le pongo algo al señor? -pregunta el cambrer-.
Al Señor le pone una vela y a mi me pone un vermut como Dios manda.”

Acudits com aquests podien escoltar-se a la barra de qualsevol dels cafès que omplien Barcelona a principis del segle passat. Concebut en origen com una beguda medicinal, el pas del temps el convertí en la beguda preferida entre hores de les classes benestants de la ciutat, i en l’aperitiu dels dies de festa de les classes populars. Amb una llarga tradició, que a Barcelona arrenca al segle XIX , som molts aquells que no ens el saltem per res del món. Tanmateix, avui en dia molts dels racons on regnava la seva hegemonia han desaparegut, i els que sobreviuen s’enfronten a la dura lluita contra la globalització del sector dels serveis.

ANDRONAcultura us anima a viure una experiència sensorial. Passat i present en una copa de vermut. Una ruta per degustar i rememorar l’acte de “prendre el vermut”. Redescobrirem la seva trajectòria històrica visitant algunes de les tavernes i bodegues de Gràcia on encara assaborim la seva essència, i homenatjarem a cada pas aquells que han gaudit i gaudim encara de la Gràcia del Vermut.


Properes dates: clica a calendari
Durada: 3h
Recorregut: Vila de Gràcia
Punt de trobada: A la font dels Jardinets de Gràcia
Preu: 18€ (inclou l’itinerari + 2 tastets + plànol amb les bodegues visitades)

Aquest itinerari el programem de manera habitual al nostre calendari per a públic individual. Si vols estar al dia de l’agenda andrònica subscriu-te al nostre butlletí.

Aquest itinerari l’oferim per a grups concertats a data i hora i convinguda. Si sou un grup reduït d’amics o bé una associació, entitat, centre o empresa clica a Reserva i t’informarem de les condicions i tarifes que millor s’ajustin a les vostres necessitats.