ITINERARI

Els feliços anys 20 a la Via del Pecat

“Hay una pulga maligna que ya me está molestando, porque me pica y se esconde y no la puedo echar mano” Així començava el cuplet dels cuplets.

Peça clau del repertori de totes les cupletistes famoses a la nostra ciutat, a partir de 1886 va fer trontollar matrimonis propagant el seu efecte fins a dues generacions més tard. Al voltant del Paral·lel, on s’estenia la major oferta a Barcelona de cafès dansants i cabarets, les joves cupletistes agitaven l’ètica d’una societat sencera. L’esplendor que s’hi va forjar donaria lloc a l’aparició dels locals més emblemàtics en la perifèria urbana.

Animeu-vos a conèixer el passat esplendorós de la via de la llibertat abans del Franquisme. Cupletistes, “pinxos”, transvestits, “senyuritus”, anarquistes, “valents”, industrials, recents casats,…  els pols de la societat s’aplegaven en torn de la via del pecat. Acompanya’ns en un recorregut que vol fer memòria de la cara més rebel, descarada i humana de Barcelona, evocant els espais i els protagonistes d’una escena única  i irrepetible.


Durada: 2h
Recorregut: Raval i Av. Paral·lel
Punt de trobada: L3 Drassanes sortida Santa Madrona
Preu: 13€

Aquest itinerari l’oferim per a grups concertats a data i hora i convinguda. Si sou un grup reduït d’amics o bé una associació, entitat, centre o empresa clica a Reserva i t’informarem de les condicions i tarifes que millor s’ajustin a les vostres necessitats.

Només puntualment programem aquest itinerari al nostre calendari per a públic individual. Si vols estar al dia de l’agenda andrònica subscriu-te al nostre butlletí.