ANDRONAcultura oferim una serie d’itineraris per aprofundir en la història social de la ciutat. Les nostres  rutes van adreçades a grups concertats i seguint una programació no regular, a públic individual. 

GRUPS CONCERTATS

Tots els nostres itineraris es poden reservar a data i hora concertada per a grups privats: familia, amics, col·lectius, associacions, institucions, universitats, empresa,.. Posa’t en contacte amb nosaltres i, segons les vostres necessitats, us explicarem les millors opcions i les diferents tarifes.

PÚBLIC INDIVIDUAL

La ruta La Gràcia del vermut la trobaràs programada regularment al nostre calendari.

La resta d’itineraris no estan subjectes a una programació regular i només els programem de tant en tant. Si vols estar al dia i assabentar-te de quan programem alguna ruta per poder-te inscriure apunta’t al nostre butlletí i t’anirem informant.

També pots anar consultant al nostre calendari tots els dies en que programem les nostres rutes o les activitats que realitzem per altres museus, centres i entitats