ITINERARI

Treiem la taula al carrer

Explicar la història de Barcelona a través de la seva gastronomia és obrir una porta als sentits, i si evoquem les fragàncies sorgides dels seus fogons descobrim una història local farcida d’influències globals, fruit de les relacions humanes que des d’antic han interactuat per mitjà de les migracions i el comerç.

Amb aquest recorregut ANDRONAcultura us proposa descobrir els aliments, les tècniques i els règims que han construït les bases de la nostra gastronomia, posant atenció en els esdeveniments històrics, culturals i antropològics que han inspirat una de les cuines més apreciades.

Partint del portal de Mar i a través del testimoni culinari que representen noms de carrers, botigues, hostals i restaurants degustarem la història alimentària d’una ciutat on la taula explica allò que som pel que mengem.

Segons opció, l’itinerari pot incloure 2 tastets de dolç i salat durant la ruta.


Durada: 3h
Punt de trobada: Porxus d’en Xifré
Recorregut: El Born

Aquest itinerari l’oferim només per a grups concertats a data i hora i convinguda. 

 

Per a més informació i reserves d’aquest itinerari heu de contactar amb lautor de la ruta, Marc Jobani, a través del correu electrònic: marcjobani@gmail.com