ITINERARI

La primera balconada de Barcelona

ANDRONAcultura us proposem una passejada per la Barcelona més indòmita. Un itinerari pels Tres Turons des dels quals interpretarem la ciutat als nostres peus, entendrem la història d’un territori que ha vist com el creixement urbanístic ha anat engolint la muntanya i els torrents que l’envolten i gaudirem de ciutat i natura tot respirant l’últim aire que la metròpoli encara no ha fet seu.

Arrancant al Carmel i acabant a Vallcarca, creuarem carrers, horts, camins i corriols, i reviurem els darrers 100 anys d’història d’un paisatge escenari de la GUERRA CIVIL i FOCUS DEL BARRAQUISME, i que avui afronta amb incertesa l’especulació que implica la pressió urbanística de la ciutat.

Itinerari que fem ANDRONAcultura pel Museu d’Història de Barcelona (MUHBA)


Durada: 3h
Recorregut: Can Baró, Carmel i Valcarca
Punt de trobada: Turó de la Rovira

El MUHBA ofereix aquest itinerari per a grups concertats a data i hora i convinguda. El museu també el programa dies puntuals per a públic individual, pots consultar les dates al nostre calendari .