ITINERARI

Repressió i resistències durant la dictadura franquista

ANDRONAcultura presentem el tercer itinerari del cicle Genealogies Feministes on resseguim la història de les lluites pels drets de les dones en el marc de la ciutat de Barcelona.

Amb aquesta ruta aprofundim en el camí d’involució ideòlogica, la manca de drets i la violència exercida durant la dictadura molt especialment cap a les dones. Durant el recorregut analitzarem el caràcter masclista de la repressió franquista, una de les etapes més dures de la nostra història on les dones també van traçar camins de resistències.


Durada: 2h
Recorregut: –
Punt de trobada: Gran Via de les Corts Catalanes, davant del Teatre Coliseum
Preu: 13€

Aquest itinerari l’oferim per a grups concertats a data i hora i convinguda. Si sou un grup reduït d’amics o bé una associació, entitat, centre o empresa clica a Reserva i t’informarem de les condicions i tarifes que millor s’ajustin a les vostres necessitats.

Només puntualment programem aquest itinerari al nostre calendari per a públic individual. Si vols estar al dia de l’agenda andrònica subscriu-te al nostre butlletí.